CORUND - Pensiunea 201*** - OFERTA REVELION TRANSILVANIA
Revelion Transilvania - Pensiunea 201***

REVELION 2013 TRANSILVANIA HARGHITA CORUND - PENSIUNEA 201***- 650 lei/3 nopti/cazare cu mic dejun, Cina Festiva si cina la foc de tabara 
Va facem cunoscuta oferta speciala: Revelion 2013 la Pensiunea 201***, oferta prin intermediul careia lansam invitatia de a va petrece revelionul in Corund, in inima Transilvaniei, beneficiind de servicii de calitate si o ambianta placuta.
Pachetul din acest an va oferim 3 nopti de cazare cu mic dejun si Cina Festiva de Revelion. In plus va oferim si o seara campeneasca la focul de tabara. Puteti servi celelalte mese la restaurantul pensiunii unde va oferim mancaruri secuiesti si internationale, precum si o gama variata de bauturi.

Va asteptam cu drag!

La doar 10 km de Praid, localitatea Corund s-a facut cunoscuta atat pe plan national cat si pe plan international prin obiectele mestesugaresti din ceramica si lemn de o deosebita frumusete si originalitate.
Corund este una dintre cele mai mari comune din Harghita. Localitatea este situata in partea de vest a judetului, cel mai apropiat oras fiind Sovata la 17 km departare; Miercurea Ciuc resedinta judetului se afla la 75 km distanta. Satele care formeaza comuna sunt Corund satul central, Atia, Calonda, Fantana Brazilor si Valea lui Pavel. 
Corundul, alaturi de Ocna de Sus, Ocna de Jos, Praid, Sovata, Sarateni si Sava este una dintre comunele care formeaza faimosul Tinut al Sarii. Pe langa facilitatile de cazare disponibile in comuna (pensiuni), Corund beneficiaza si de o pozitie centrala in regiune. Numeroase obiective culturale si atractii turistice pot fi vizitate pornind din comuna (de exemplu Odorheiul Secuiesc, Sovata Lacul Rosu, Praid, mina de sare de asemenea un centru curativ de sanatate.
Corundul este renumit si pentru izvoarele sale de apa minerala precum si pentru minele de aragonit. Compozitia chimica a apelor minerale variaza, principale elementele continute fiind: sare, bicarbonati, fier, calciu, magneziu si clor. Fiecare izvor are o compozitie minerala specifica.

Pensiunea 201*** este cea mai mare pensiune din Corund, oferindu-va cazare in 18 camere duble, triple si pentru patru persoane, fiecare cu grup sanitar propriu, Tv, CATV si frigider.
La parterul pensiunii aveti la dispozitie un restaurant spatios unde mancaruri delicioase secuiesti va sunt oferite in fiecare zi, alaturi de bauturi traditionale din zona.
Curtea pensiunii se intinde pana la liziera padurii, oferindu-va spatii pentru plimbare, o terasa acoperita unde aveti amenajat si un gratar daca doriti sa va preaparati singuri mancare, locuri de joaca pentru copii, bazin cu pastravi.

Tarife practicate:
-2 persoane 25 euro
-3 persoane 30 euro
-4 persoane 35 euro


GALERIE FOTO
- vezi slideshow -
Revelion Transilvania - Pensiunea 201***
Revelion Transilvania - Pensiunea 201***
Revelion Transilvania - Pensiunea 201***
Revelion Transilvania - Pensiunea 201***
Revelion Transilvania - Pensiunea 201***